Átreformálja a 2008 óta Marketként köztudatba ivódó alkalmazásboltját, a Google. A vérfrissítés oka főként az online disztribúciós szolgáltatások közelebb húzása és a Google streaming-szolgáltatások integrálása. Így az új Google Play-ben találhatjuk meg az összes letölthető tartalmat, és itt is érhetjük el az online multimédiás anyagokat (Google Music, Books és Movies), azaz zenéket, könyveket és a filmkölcsönzőt. Vagyis mi nem: A szolgáltatások nagy része még mindig régiózáras, amely még mindig egy heréntérdelés a hazai felhasználó közösségnek. Mindezek mellett az Android-készülékeink szorosabb együttműködésben próbálják kényelmessé tenni a zsebtartalmak fogyasztását.

Az asztali Market már frissült, a play.google.com-on érhetjük el ezentúl az alkalmazásokat (a korábbi cím is már ide irányít bennünket), a mobilos kliens pedig szintén, minden 2.2-t és annál későbbi Androidot futtató készüléken frissülgetni fog az elkövetkezendő napokban. Nekünk tehát az új brandet kell csupán megszokni, mivel sem a böngészős sem az Android-os Play nem változik túl sokat dizájnban, struktúrában.

A bejegyzés trackback címe:

https://aapp.blog.hu/api/trackback/id/tr384294237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása